על ארוחה מהעתיד, נשנוש צרצרים וסוכריה שמשנה את טעמה בפה – עם מעיין פרילוק

מה נאכל בעוד חמישים שנה, או אפילו חמש שנים? סוכרייה שמשנה את טעמה בעודה נלעסת בפינו, קפסולה שמכילה את כל מה שהגוף שלנו צריך ומחליפה ארוחה בריאה מלאה, קפה יקר מקקי של קופים, תחליפי בשר יצירתיים ועוד ועוד.. חלק מזה כבר אפילו קיים ובהישג יד. הצטרפו לפרק מרתק במיוחד עם מעיין פרילוק, יזמית, מתמחה בחדשנות וטכנולוגיה, עיתונאית ב"קשת", ערוץ 12, מנחה כנסים ואירועים וערבי חדשנות, על ארוחה מהעתיד.

 

מעיין פרילוק, מתארחת בפודקאסט"אנשים שמעניינים"

מעיין פרילוק, יזמית, מתמחה בחדשנות וטכנולוגיה, עיתונאית ב"קשת", ערוץ 12, מנחה כנסים ואירועים וערבי חדשנות, מתארחת בפודקאסט "אנשים שמעניינים" ומספרת על ארוחה מהעתיד. האזינו עכשיו.

צילום: באדיבות מעיין פרילוק

 

הרשמו להיות ראשונים

הצטרפו לניוזלטר לקבלת עדכונים בזמן אמת על כל הפודקאסטים החדשים באתר – על מה שחדש בחדשנות ובמחקר, על מה שיהיה כאן מחר.